Greeploze keukens

Greeploze keukens? Greepjes op keukenkastjes en lades. Zijn ze voor het uiterlijk of puur functioneel? Als je voor dat laatste gaat moet je eens nadenken over een greeploze keuken!

Greeploze keuken

Rustige uitstraling

In de meeste gevallen zijn de greepjes in de keuken voor praktisch gebruik. We horen bijna nooit dat iemand ze heeft omdat ze mooi zijn. Indien je de greepjes weg laat creëert u een bepaalde rust in uw keuken. Alles kan nu mooi worden afgewerkt. Door middel van een gleuf tussen het aanrechtblad en de lades kunt u de lades openen.

Bekijk goedkope Duitse greeploze keukens >>> 

Het is iets wat we vooral veel zien bij moderne keukens. Bent u een moderne keuken aan het ontwerpen momenteel of in de toekomst? Dan kan dit echt niet ontbreken.

Nieuwe slimme technologie

De techniek gaat momenteel zo snel dat er voor bijna elk probleem wel een oplossing is. Vanwege de greeploze techniek die gebruikt wordt is het nodig om je kastjes dicht te ‘gooien’. Niet letterlijk natuurlijk, maar er is wat kracht nodig om de kastjes en lades te sluiten.

Met de Soft Motion techniek wordt dit probleem opgelost. Je hoeft niet meer bang te zijn dat je tijdens het sluiten je keuken beschadigd. Wat de techniek namelijk doet is het dempen van de klap tegen kastjes. Door middel van een rubberen onderdeel aan de binnenkant van de deurtjes wordt dit gedaan. Simpele oplossing toch?

Er bestaat ook een Tip On techniek. Hierbij moet je op de bovenkant van de lade lichtjes drukken en dan gaat die open.
Dit kan ook toegepast worden op uw koelkast bijvoorbeeld.

Vraag er eens naar bij uw keukenadviseur. Die kan je verder helpen bij het kiezen van welke techniek. Zodat deze goed aansluit bij uw wensen en de perfecte keuken kan realiseren.

Prijs

Ook in een budgetkeuken kun je gebruik maken van greeploze lades. Al vanaf 5000,- euro heb je een greeploze keuken van goede kwaliteit. Voor iedereen toegankelijk dus. Dat is het mooie hier aan!

Nadelen van greeploze keukens

Zoals elke andere keuken heeft ook de greeploze keuken een nadeel. Doordat er geen handgreepjes zijn en je je handen gebruikt voor het openen van kastjes en lades worden de kastjes vettig.

Dat betekent dat je er wel geregeld met een doekje overheen moet zullen gaan. Dit is echter maar een paar seconden werk dus als dat alles is, dan is dat het toch wel waard?

Voordelen

Laten we afsluiten op een positieve manier. Uiteindelijk hebben greeploze keukens namelijk veel meer voordelen dan nadelen! Vergeet dat ene nadeel even. We gaan nu focussen op de goede delen van de greeploze keuken. De conclusie is dat greeploze keukens niet duur hoeven te zijn en het uiterlijk van je keuken zeer ten goede doen.